сторінка завантажується... завантажую...


Привітання >> День Матері

сторінка:  1
Дорога, матуся! Щиро вітаємо тебе! Бажаємо міцного здоров'я, щастя, радості і достатку! Завжди вдячні за твою материнську любов, турботу і тепло, яке постійно зігріває наші серця. Дуже тебе любимо! Цілуємо, твої діти: *** і ***!
* * *
Хай прожиті роки осінь в листок оберта,
В зорі згаслі, що падають долі.
Мамо! Зірка ваша золота
В нашім серці не згасне ніколи.
Щастя, здоров’я, многая літа !
* * *
Спасибі за ласку, за щире тепло
Недоспані ночі, турботи й добро.
Здоров’я міцного Вам зичимо щиро,
Любові і радості, злагоди й миру.
* * *
Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово.Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і була продовжувачем роду людського. Дорогі милі, змучені жінки ! Відновимо Свято матері. Самі для себе. Для наших родин. Подумаймо, може й ми винні, що опинились у такій безвиході? Схиляємо низенько свої голови і висловлюємо щире синівське „Спаси Вас Бог” перед образом Вашим, біловолосі наші бабусі і матері, перед терпінням і печаллю за синами і чоловіками, братами і сестрами... То дай Вам, Боже, діждатись ще тієї пори, коли чисте синє небо зігріє Ваші страждальні душі і теплом своїм зменшить болі Ваших сердець, а перед Вашим поглядом зацвітуть сади, заколосяться ниви добірним зерном і в чистому мирному небі розіллється нескінченне соло неперевершеного степового співця – жайворонка. Хай наші друзі і – лелеки дарують Вам правнучат. Онучат, і діточок – оцих домашніх соловейків, щоб своїм безгрішним і чистим щебетом звеселяли Ваші змордовані душі та множили надію на краще завтра нашої долі; помагай Вам, Боже, поставити їх твердо на ноги і засіяти їхні душі зерном Правди і Науки. Нехай весняне свято розморозить нас, об’єднає і згуртує! Щастя, здоров’я всім Вам дорогі Матері.
* * *
Будь завжди весела й добра, При потребі будь хоробра Працьовита, не ледаща, Серед всіх жінок - найкраща. З дітьми строга будь, й ласкава, Гарна будь, як тая пава, Не однакова будь - різна, А для нас всіх - тільки ніжна.
* * *
Мати квіти посадила Під віконцем біля хати, Наче діти тії квіти Стала доглядати, І діточок, як квіточок, Цілий вік ростила Недоїла, недоспала ... Звідки в мами сила? Із любові, із серденька, Із теплого літа... Наша матінка в родині Наче сонце світить. Десь у полі соловейко Пісню заспівав, Нашу матінку рідненьку Піснею вітав. Поклонімося і ми Матінці коханій, Лиш вона поміж людьми Завжди разом з нами.
* * *
Мріють крилами з туману лебеді рожеві, Сиплють ночі у лимани зорі сургучеві. Заглядає в шибу казка сивими очима, Материнська добра ласка в неї за плечима. Ой біжи, біжи, до саду, не вертай до хати, Не пущу тебе колиску синову гойдати. Припливайте до колиски, лебеді, як мрії, Опустіться, тихі зорі, синові під вії. Темряву тривожили криками півні, Танцювали лебеді в хаті на стіні. Лопотіли крилами і рожевим пір'ям, Лоскотали марево золотим сузір'ям. З днем матері дорога матусе !
* * *
І сняться часто зорі голубі і мама на порозі біля хати. За все, що маю, МАМО, дякую Тобі. За все , що маю і що буду мати!!!
* * *
сторінка:  1



про нас | друзі | контакти | гостьова
© 2005-2024 Віртуальні українські листiвки admin@postcard-ua.com